never give up, it's such a wonderful life

Alla inlägg under januari 2010

Av ellen - 8 januari 2010 17:32

Imorse tänkte jag "Jamen idag, idag ska jag spela piano. Det blir kul. Jag har ju inget inplanerat, för om mina misstankar är rätt så är Sally fast i England. Jag sätter på datorn och skriver ut några låtar!" Så jag sätter på äppeldatorn, söker på I don't wanna be, We are Golden, lite Lily Allen. Så jag får ut tre sånger. Placerar mig framför pianot och låter akorden flöda. Det lät inte bra. Inte alls som orginalen. Jag får fila lite på mina pianokunskaper.

MÅL 2010!

Nu ska jag laga mat-kyckling med pasta*smily som höjer ena ögonbrynet och ler malligt* (ALLA andra uttryck finns, förutom det)

 

ANNONS
Av ellen - 7 januari 2010 19:07

Ni vet när snön fallit, och det-som nu- ligger två decimeter snö på marken, träden och balkongerna, då är allt tyst. Bilarna låter mindre. Fotsteg hörs knappt. Det blir helt enkelt quiet. Och så kommer snöplogarna. WROOOM. BANG. De låter. Hur lyckas de? Det förstör magin. Den fina, vita, kalla magin....

BOOOM.

Idag var jag med Hanna. Det var mys! Vi spelade Little Big Planet, och kom längre än vad jag och Simon gjorde. Ledsen, kusin...

Nu är det Glee!

ANNONS
Av ellen - 6 januari 2010 12:45

"we are not what you think we are. we are golden."

Av ellen - 5 januari 2010 16:23

Idag har jag legat på stranden.

Haha, där hajade ni till, va!?

Jo, jag gjorde en snöängel. I snön. Jag vet inte om min solbränna hade varit mycket att skryta med när jag kom hem. Vi gick längst havet, som var utan is. I snöfallets värld.

Sen åkte vi hem och fikade maränger och muffins.

Nu ska jag läsa lite bok, för att läsa lite bok är mychet najs!

bajbaj!

Av ellen - 4 januari 2010 15:34

Ett steg närmare att bli vuxen. Idag var jag på banken och skrev under en massa papper. För jag ska få ett bankkort. Innan det tog jag kort till mitt framtida ID-kort också. "Det var ju nyss hon kom hen från BB!"  

Igår var jag på bio, och behagade att se Sherlock Holmes. I think it was some pretty decent fightscenes in that movie. Och lite hängda kroppar, sprängningar, pistoler, stora män med yxor, giftig dryck... SWEET!!!

au revoir!

Av ellen - 2 januari 2010 12:52

Inatt drömde jag att jag bodde hos Victoria. Plötsligt kom jag på att det var måndag och jag behövde komma till skolan. Så jag lånade en cykel, som stod i deras vardagsrum och körde dit så snabbt jag kunde. När jag kom fram och gick in i klassrummet så fick man liksom "se" mig för första gången, och då var jag Isabella Swan i Twilight. Jag gick fram till en av mina klasskompisar och hällde kackerlackor över honom. Sen gick jag in i biologisalen och satte mig bredvid Edward Cullen (Robert Pattinson) och så skulle vi komma på vilka ämnen det var på olka glas, men när vi tittade i mikroskopet så kunde vi inte en enda (men de kan alla i boken). Så då fick vi underkänt och han gick därifrån utan att säga ett ord.

 


Av ellen - 1 januari 2010 19:58

Wihu. Jag sitter och lider nog av sömnbrist, men det är okej. Jag hade väldigt kul igår (idag..), säskilt sista timmen, mellan 3 och 4. Jag och Sanna flummade ihop. Och innan det bankruttade Christoffer mig, Hedvig och Sanna i Monopol. Och innan det var det 12-slag, raketer, god mat, musik. Det var en bra nyårsafton!

Idag har jag inte gjort något för världsfreden eller de svältande barnen i Afrika. Jag sov till 11, tittade på tv, åt frukost.. Och så såg vi Public Enemies. Och jeflar vad de skjöt, hela tiden. Men det var en bra story, bra skådespelare, så det läskiga gick okaj. Den var bra!


Trist senario? Man kunde liksom inte underdriva mer, eller?


Och 2009 års viktigaste händelse är, enligt mig, att Barack Obama blev USA:s nya president. Jag är glad att jag fick uppleva det!

salong!

°

Av ellen - 1 januari 2010 00:00


GOTT NYTT ÅR!!! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

Följ bloggen

Följ never give up, it's such a wonderful life med Blogkeen
Följ never give up, it's such a wonderful life med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se