never give up, it's such a wonderful life

Senaste inläggen

Av ellen - 24 oktober 2010 20:18

Jag älskar att sjunga. Det är det bästa som finns. Idag hade jag, min proffsiga kör och en till proffsig kör FN-konsert i kyrkan. Och det faktum att vi har fula klänningar, med hög(för mig iallafall) hals och allt är bara är blått alltihop, det förstör det inte. Sjunga gör en glad.

ANNONS
Av ellen - 23 oktober 2010 17:38

HALLÅJSAN!
Har ni idag äntligen sett I rymden finns inga känslor, och jag måste säga att jag älskade den. Mysfilm som ger en goodfeeling ända ner i tånaglarna upp till atomerna i hårbottnen. Har gått här hemma och känt mig aspberger(för jag gör så, jag ser en film och känner mig sen som en i filmen) in a good way. Jag älskar Bill Skarsgård, jag älskar numera Cecilia Forss, vill se ut som hon gör, vilket innebär att jag måste klippa mig, skaffa mig crazy smycken samt coola och udda kläder. Totally doable!

Och vad gör jag annars idag? Jag pluggar. Jajamensan, har ångest över kommande veckan, och känner att jag kommer vara helt knäckt på höstlovet. Lovley..

ANNONS
Av ellen - 22 oktober 2010 17:20

Idag har jag spelat basket hela dagen, så jag är tröttare än vanligt. Men skollaget kom tvåa, vi förlorade bara i avgörande matchen, så jag är nöjd. Och glad. Och trött. Fick träffa lite people det var längesen jag såg, så det var muy trevlans.

Nu ska fadern min och jag snart sticka till Max för lite fredagshamburgare, och sen är det Idol, för trots att jag alltid tänker att jag inte ska följa det, så gör jag det alltid.


Jag kan inte förstå hur jag klarat den här veckan. Så himla trött jag har varit. Och nästa vecka blir värre.. Men sen, ni. Sen är det höstov. Behövligt.

Av ellen - 20 oktober 2010 20:50

Tjugonde oktober är datumet jag och kören min började sjunga julsångerna i år. Jag älskar det. Nu är det inte(jätte)långt kvar. Bestämmer jag. Nu vill jag ha jul.

Men om vi ska gå tillbaka till nutid så är det regn och blött och kallt. Och mycket(med betoning på mycket)plugg. Men imorgon är min första bra dag på veckan, så jag ser ljuset. Typ.

Aja, jag ska gå. Och...göra något.

Av ellen - 18 oktober 2010 17:11

Längtar till:

Höstlovet

Läxorna tar slut

2-5 december(  )

Julkonserterna

Jullovet

Julafton

Snön

Jag går gymnasiet

Allt blir lite lättare

Av ellen - 17 oktober 2010 17:06

Jag har aldrig gillat att promenera. Det är segt och tråkigt. Men det var i presens.

Nu går jag vid vattnet. Mycket. Det är min nya hobby. När det är kallt men solen skiner, när man har sin fina jacka och går på kajen vid vattnet, så nära kanten att någon skulle kunna putta ner en i det äckliga vattnet om den kände för det, då är det fint.

Då kan man glömma bort att världen är en ganska dålig värld, att alla problem som existerar faktiskt existerar, och man går där och tänker att allt är bara fint och underbart och alla är snälla mot varandra och att det inte finns något som heter världssvält eller global uppvärmning eller krig. Fast sen så inser man ju att allt det finns, men det är så fint att glömma bort det, bara för en sekund.

Och extra fint är det när man har sin iPod med sig, och idag var det alldeles speciellt underbart då jag hade Britta Perssons Current affair medium rare i lurarna, och texten och musiken låg så fint inne i huvudet.

Det finns fina saker. Det gäller bara att hitta dem.

Av ellen - 17 oktober 2010 12:21

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance,
Make a change, and break away

Av ellen - 16 oktober 2010 16:48

I see you driving 'round town with the girl i love and i'm like,
Fuck you!

Försök att sitta still, ha sen en bra lördag!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

Följ bloggen

Följ never give up, it's such a wonderful life med Blogkeen
Följ never give up, it's such a wonderful life med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se