never give up, it's such a wonderful life

Senaste inläggen

Av ellen - 28 december 2010 20:12

Sitter och laddar in sex nya Lars Winnerbäck-skivor i min nya minipluttlilla iPod. Något man kan göra en tisdagkväll. Men det gör att hela datorn blir ungefär sjuhundraårriofyratusen gånger långsammare. Vad gör man inte för att få in 68 Lasselåtar i sin kompis. Det känns faktiskt ganska trevligt.

Imorgon ska jag och amiga Clara umgås med varandra, och det ska också bli himlans trevligt.

Trevligt var ordet för idag.

ANNONS
Av ellen - 27 december 2010 20:11

Jag har hittat the shoe of my life, alldeles underbara saker. Jag stod där och tänkte "Gosh, de skulle vara jättefina till alla mina klänningar. Gosh, de skulle vara jättecoola till mina jeans. Gosh, vad häftigt att ha de till skjorts." I mitt huvud hade jag redan betalat vad de kostade, de var mina.

Då säger tjejen i kassan: "Detta är den största storleken vi har" och pekar på 39:orna. Jag har inte skostorlek 39.

Mitt hjärta är brustet.

ANNONS
Av ellen - 26 december 2010 18:53

Åh, om ni var jag skulle ni vara så glada över att ni inte behöver gå till skolan imorgon. För det behöver jag inte. Score! Jag funderar på att bli stadsminister bara för att göra jullovet ännu längre.

Så för att fira denna triumf ska jag snart byta till myskläder, koka te, lägga mig under täcket och se en film. Score!

Av ellen - 25 december 2010 21:50

Har kommit hem från bion efter att ha sett Svinalängorna med mormor, mamma och syster. Inte trevlig. Otrevlig. Jag brukar ju gillar sorgliga filmer, men eftersom man vet att det är så som det var för henne för barn ute i landet så var det sorgsenhet med bitterhet blandat. Inte bra. Inte kul alls. Hemskt.

Och juldagen- hur kul är den egentligen? Dagen efter. 364 dagar kvar tills det är julafton igen. Men det är också då man får pilla på sina julklappar...

Juldagen ska väl få finnas den också.

tjoflöjt!

Av ellen - 24 december 2010 10:20

(fast jag har både snö och jul. men det är bästa jullåten)
Tänker vara så oorginell och säga GOD JUL!

Av ellen - 23 december 2010 19:32

Snökaos tycker jag låter mysigt. Men jag gissar att jag ska hålla tyst eftersom jag inte befinner mig i det. Men snö har jag så JYHA- vit jul!

Jag har precis lagt julklappar under vår pyntade gran så nu behöver tomten inte komma och anstränga sig. Det är en fin hög.

Jag har också fått hit min mormor och morfar och imorgon kommer kusiner med föräldrar. Släkt och familj på jul-idyliskt eller hur? Det blir så fint så. Och jag har köpt en ny klänning som jag känner mig jag vet inte vad i, men himla söt allafall. Eller gammaldags. Underbart tycker jag. Ny klänning är underbart. Jul är underbar. Så, dan före dopparedanpeppeN. Jag och mormor ska se Holiday.

Av ellen - 22 december 2010 21:21

Idag fick jag det jag väntatlängtat efter så länge.

Och när jag stod där, efter att ha fått det av min metor med en stor kram, och öppnade mina betyg så blev jag faktiskt glad. Kändes nästan som allt det skittråkiga och nervprövande och idiotiska pluggande jag gjort i några månader var värt det jobbiga. Men jag är inte säker, fortfarande. Några bokstäver på ett papper bara, egentligen.

Äsch, det kändes gött, det gjorde det. Riktigt gött.

Av ellen - 21 december 2010 16:52

Smärtan i huvudet när man ställer sig upp för fort med feber har jag haft några dagar. Feber är sjukt(HAHA) otrevligt och onödigt. Men, imorgon tänker jag gå på julavslutningen med ny ork och ingen sjukdom alls. Bara så att ni vet.

Annars då. Tre dagar till julafton är trevligt tycker jag, helt okej. Mer än det. Igår, i feberdimman, klädde jag vår ståtliga gran och det finns inget som att klä granen. Julklappar tror jag att jag har klart. Är inte säker så jag ska sätta mig ner och skriva en lista på de jag har typ nu på sekunden på stört(och bara för att jag sagt att jag ska skriva den listan i en vecka så betyder det inte att det inte ska hända nu. Den ska skrivas). So, christmasfeeling is in me. How are you doing?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011
>>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv

Följ bloggen

Följ never give up, it's such a wonderful life med Blogkeen
Följ never give up, it's such a wonderful life med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se