never give up, it's such a wonderful life

Alla inlägg under juni 2010

Av ellen - 13 juni 2010 15:43

Idag har jag käkat glass. Det är en ganska uppskattad sommarlovssyssla har jag hört. Och det hade vart jättemysigt om det inte blåst. Kallt. Så man fick ha halsduk. Och kofta. Och det hade varit okej om det räckt, men jag satt och frös iallafall. Trots koftan, jackan och halsduken. Men, glassen var sjukligt god, och varm blev jag i bilen när vi åkte hem, så over all var det var en lyckad tur. Till glasstället.

:)

Av ellen - 12 juni 2010 18:08

Denna lördag har varit lovligt seg. Var på stan på jakt efter ett par skor. Det blev inga skor. Gick till biblioteket. Fann böcker. Frågan för ikväll är om jag ska se film med päronen, eller om jag ska se fotboll. England-USA är lite häftigt. Men de kan inte ha några hemligheter för varandra, som man kan ha om typ... Sverige och Uruguay skulle spela mot varandra. Där snackar vi noll koll vad motståndarna säger. Vi får se vad jag gör.

Av ellen - 11 juni 2010 18:34

Ja, ni. Nu har man sommarlov. Och jo, jag är glad. Det bara inte känns som den situationen än. Och det faktum att regnet öser ner och man behöver stickad halsduk för att inte frysa ihjäl hjälper inte the summerfeeling. Det känns verkligen inte som att jag har sommarlov. Men det är himla skönt. Sitter i detta nu och smider planer med folk jag inte träffat på länge.

Okej, jag tror det kommer lite nu. Jodu, nu kommer det:

SOMMARLOOOOOOV!!!!!!!!

  

Av ellen - 10 juni 2010 18:26

Med en oerhört avancerad Paintbild vill jag visa hur jag känner mig just nu. Förvirrad. Med en touch av sommar. Det känns verkligen inte som att jag ska få sommarlov imorgon. Herreförfattare, det känns som början av april.

Men. Jag tror jag överlever. Förhoppningsvis. Troligtvis.

Av ellen - 9 juni 2010 16:52

Nu planerar jag ett äckligt långt inlägg för kompensation för att jag inte skrivit. Om jag har en bra teknikdag kommer det inkludera bilder. Och det kommer endast handla om vad jag gjort. Ska inte försöka vara poetisk eller duktig, skriva om något krig eller försöka befria Dawit Isaac. Bara helt enkelt berätta. Vad jag gjort.

Få se. Jag skrev i torsdags. I fredags skrev jag mitt sista prov för terminen, på kvällen var jag hos Anna, där var också andra tjejer, en kanin och en sällskapssjuk hund. Efter det åkte familjen till Ryd, för på lördag skulle jag, pappa och Simon på GREEN DAY. Något av det coolaste saker jag gjort. Eller vänta... Jo, det var det. Min lista är nog ganska lång. Men det var riktigt bra, lika hysteriskt som jag tänk mig. Mer underbart.          (bilder som ser helt okej ut i kameran, men inte i datorn. I stor storlek. I dagsljus.)

På söndag åkte pappa och jag hem igen, familjen picknickade vid havet. Såg Kärlek på Menyn innan jag gick och la mig (kan inte bestämma mig för om det var förlorade timmar av mitt liv, eller helt okej.).

I måndags... regnade det.

Igår hade jag mina sista lektioner i sjuan. Nej, inga sadfaces här. På eftermiddagen städade hela skolan, men vår korridor har aldrig sett mer oordnad ut. Men, när jag var klar med att skrapa tuggummin och sudda min bänk såg det fin(are) ut igen. Magnus- aka mentor aka gynpalärare aka Malmöhockeyälskare- lärde mig ett nummertrick.  Efter att ha druckit en kopp kaffe och bytt kläder hoppade jag och systern min på tåget som tog oss till Göteborg, där vi- tillsammans med lagom galna människor- gick in på Liseberg och myste till Timo Räisänens stämma. Och det sprack upp, det var varmt. Kom hem runt tolv inatt.

Idag är det min mammas födelsedag- grattis för det!- så jag gick upp klockan sex och grattade. Sen tillbaka till min varma fina säng för ytterligare en och en halv timmes sömn (jag älskar sovmornar. Gör ett hjärta, och bland andra fina saker skulle jag skriva det innuti hjärtat.) Sen till skolan för klassens dag. Vi skulle åka och köpa glass på en glassbar och sen spela brännboll på stranden. Men glassbaren öppnade vid tolv och, ja... Det ösregnade, så vi fick ändra planer, och det slutade med att vi satt i klassrummet med inköpt godis och såg på Forrest Gump.

Så nu, om ett tag, ska vi äta köttfärssås. Så då ska jag ta av mig mina vita Monki-skjorts som jag satte på mig efter att ha duschat mig varm (fem minuter i spöregnet, och jag var dyngsur).


Det gick väl ganska bra? Ni lever inte längre i ovishet, jag fick in kort i datorn. Alla nöjda och glada.

. · Dagen · Helgen · Musik
Av ellen - 3 juni 2010 17:34

... jag gick ut på stan, var inne på kaotiska Bikbok- det var 50% på allt, men efter att ha stått i provrumskö i femton minuter, orkade jag inte med ytterligare femton i kassakön, så det blev inget där. På Monki däremot. Ett par fina skjorts. Nu ska man snart iväg och se på systerns konsert.   

Av ellen - 3 juni 2010 13:43

Wierd day. På musiken skulle vi spela upp de låtar vi jobbat med hela terminen. Vår basist var sjuk, så jag fick hoppa in. Jag hade tyvärr inte riktigt kapacitet att sjunga... bra och spela ett småinvecklat baskomp samtidigt, så det blev inte jättesnyggt.  Och nu har jag en stor blåsa på långfinret. Mattelektionen slutade fyrtio minuter tidigt, så vi stack ut och satte oss vid tegelväggen och stekte. Tills det kom folk och sprutade vatten på oss. Då gick vi och åt hamburgare- eftersom det är önskevecka i matväg(only god mat). Engelskalektionen användes till att prata betyg och att leka viskleken, sen gick vi och röstade på niornas lägenheter de gjort i tekniken. Efter det slutade vi- en och en halv timme tidigt. Jag vet inte vad jag ska göra med all min extra fritid...

Av ellen - 2 juni 2010 18:30

Jag insåg precis att min blogg fyller tre år idag. Om man var en duktig bloggare skulle man nog göra någon form av tävling eller något. Men jag är inte normal, så ni får ingen tävling alls. Menmenmen, grattis. Till mig eller bloggen? Bloggen.

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards