never give up, it's such a wonderful life

Alla inlägg under mars 2010

Av ellen - 21 mars 2010 17:27

Nej, Skellefteå vann inte mot Färjestad, för de petade in ett mål i förlängningen, så så var det med det. Jag hade varit mer ledsen om det hade varit en match i serien, konstigt nog, men nu är det fem matcher kvar, så det är bara att tuta och köra. I have faith.


Jag har för några timmar sedan läst ut en bok, som jag nog gillade mer än jag förstod. När sista sidorna var lästa och tårarna steg upp i ögonen, så fasen- var det den sista? Hur kan det sluta så? Buhuhuhuhuääääää. Men jag går vidare, för efter ett tag kom jag fram till att det bara är en bok, det är påhittade personer, och ett påhittat pistolskott. Så det så.


Och. Om jag någongång skulle skriva en bok, något som jag vill, då ska den fasenimig vara lika bra skriven som Per Nilssons, Johanna Lindbäcks eller Mårten Sandéns (and a few more), annars kan det vara. Jag blir nästan förbannad när jag läser av dem.

  

Av ellen - 20 mars 2010 16:34

Jag är i Ryd, och ska ikväll fira en fin moster som fyller år. Trevligttrevligt! Idag har jag gått på stan, hittat en klänning jag tror jag ska sätta på mig ikväll.

Och 18.30 spelar Skellefteå AIK mot Färjestad, hemma. Två raka segrar skulle inte sitta heeelt fel. SLUTSPEL IS THE THING!!!

Nu ska jag fixa mitt lilla hår.

ciao amigos!

Av ellen - 17 mars 2010 12:49

Ja, varför inte spendera studiedagen med nästäppa, ont i halsen, och dagenefterfeber?

Varför inte sitta och lyssna på John Mayers lite sorgliga låtar, efter att ha sett på Pirates of Carribien tillsammans med en kopp choklad och ett duntäcke?

Varför inte gå och sätta på sig något annat än nattlinne, sätta på en annan film, deppa lite över att jag och Sally inte kunde titta på film och prata böcker inatt och idag, och skriva på en deckare som ska vara klar imorgon?

Varför inte gå och ta sig lite glass, fingra på mitt kortare hår, och fundera på om man ska ringa någon, för att sen inse att alla går i skolan, och istället gå och måla på nagellack?

Varför inte le, och tycka att livet är ganska bra ändå?

Av ellen - 16 mars 2010 15:35

"Jag tror att mamma gillade att fluffa rosetterna. Jag tror det gjorde henne gott att fluffa riktiga, amerikanska rosetter."

-Maria Montazami, svensk Hollywoodfru


och bara för att jag tycker om henne, så kommer jag slänga in citat från henne ibland.

  

Av ellen - 15 mars 2010 19:48

Jag känner mig alltid så ynklig när jag har ont i halsen. I do not like! Jag tror jag ska koka te och ha i honung.

Och sätta mig vid skrvibordet och skriva deckare. Nu ska jag hitta på falska ledtrådar.

Sen, 21.00 ska jag faktiskt se på Svenska Hollywoodfruar, 1: för de fascinerar mig, 2: om man behöver ett gott skratt, så är det ganska bra.I kväll är det bara "feästa, feästa, feästa!"

sov gott!

han skulle ju vunnit!!!

Av ellen - 14 mars 2010 16:06

Om jag någon gång skulle ha snuskigt mycket pengar skulle jag starta en tidning. Den tidningen skulle vara så otroligt positiv. Det skulle inte skrivas någonting om något bombdåd i Bagdad eller om Jihad-Jane. Jag skulle ta ett steg ifrån skvaller- så om du velat läsa om prinsessan Victorias bröllop eller Anna Bergendahls hemliga sms under segernatten- så skulle du få köpa en annan tidning. Jag skulle inte sätta ett ord om mannen som fick betala sin egna fettoperation, eller om Ola Rapaces kokain. Allt skulle vara roligt, glatt och framför allt viktigt.

Av ellen - 13 mars 2010 22:02

Åh. Det var så nära. Jag är nog den första som bloggar om Melodifestivalens vinnare. Inte. Men det var så nära att Salem Al Fakir vann. Jag satt där och tänkte: Åh pip. Han kan ju vinna det här. Men nej. Det blev Anna Bergendahl.


Hon har sjungit duett med Kevin Borg i Idol. Det sänker henne lite.


Men Grattis Anna. Förlåt. Ska låta mer entasuastisk... Vänta. Det kommer. Nu så. GRATTIS ANNA!!

Av ellen - 13 mars 2010 16:13

Ikväll är det final i Melodifestivalen. Jag kommer se det, lite velig vilka jag tycker är bra.

Och nu blev jag blev sugen att spela The Sims. Jag tror jag tar och gör det:)

chiao!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards