never give up, it's such a wonderful life

Alla inlägg under september 2009

Av ellen - 24 september 2009 14:54

Nu står en födelsedagstårta i ugnen (till pappa), och jag sittter och lyssnar på Erik Hassle. Mmm. Det är kvalitetsmusik. Totally.

Men jag bjuder inte på en sådan låt. Jag bjuder på Marilyn Monroe.

Nu ska jag äta lite, och städa upp på mitt rum. Håhå.

kram

Av ellen - 23 september 2009 21:38

Nääh. Jag måste ha missat något. Och sen kom hösten var inte sorglig. Den var väldigt bra på alla sätt och vis, men inte sorglig. Jag måste fråga vad Sally tyckte var så ledsamt imorgon. Har jag TOTALmissat något? Hhmm..

Av ellen - 23 september 2009 18:27

Idag spelade jag badminton på gympan. Det var jättekul! Jag och Truls ägde. Nästan.

Nu ska jag, pappa och Hedvig laga mat, tror jag. Carrotsoup. Undrar, undrar om det är gott. Jag har liksom aldrig ätit det. Tror jag.

see ya!

Av ellen - 22 september 2009 19:35

Hej!

I morse satt jag och hela skolan och skrev Bruvellen. Jag skrev konstant i två timmar, förutom lite avbrott för en handmassage. Jag tycker att man inte borde få ont i handen med tanke på hur mycket man har skrivit under sin livstid. Men nej. Jag fick jätteont i lillfingret. Men jag tror att min lilla berättelse blev bra. Jag hoppas det iallafall. Jag tycker det.

Nu har jag varit på träning, och sen blir det The Mentalist. Och för en gångs skull har jag ingen läxa. Det känns wierd. Inget negativt, så... Men konstigt. Det är ju ett ypperligt tillfälle att läsa lite. En deckare, en komedi eller en deckare till. Det blir nog den minst spännande, Och sen kom hösten. Enligt Sally var den jättebra, men sorglig. Och vad fasen, jag har ju gråtit till ganska många böcker på sistonde, så det här kan ju bli en till.

sov gott!

Av ellen - 22 september 2009 08:15

Jag kommer aldrig glömma den dagen. Jag kommer aldrig sluta tänka på de skarpa knackningarna på dörren, av polisernas knytnävar. Och varje gång jag blundar ser jag Linus ansikte bli spökvitt, då han kom ner för trappan, den gången, för tre månader sedan. Jag ser hur rädd han blir, och jag hör snyftningarna som kom ifrån honom den gången, inuti mitt huvud. Då förstod jag ingenting. Nu förstår jag allt.


det var början på min Bruvell. Ungefär. Som jag har tänkt mig den.

Av ellen - 21 september 2009 19:51

Hojojoj. Vilken dag. VIlken aldeles underbardag. Förutom den lilla detaljen att jag har ont i huvudet. Men det är en mycket liten detalj, och det kan kanske vara värt det. Svenska i skolan. Jobbade inför Bruvellen som vi ska skriva imorgon. Det är en novell. Och i år ska jag vinna. Jag Glad. Och sen hade jag franska, en mysig lunch med the gang, och sen en engleska lektion. Och så avslutades skoldagen med slöjd. Då jag bestämde jag att jag ska sticka en mössa. Den ska bli grå, och så ska det vara en boll på toppen. Hihi.

Sen gick jag hem, åt lite och gick så småningom iväg till kören. Det var jättekul som vanligt!

Och så är det två detaljer till, som gör att den här dagrn rockar. Lars Winnerbäck har släppt ett nytt, fint album. Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen. Och jag sitter och lyssnar på det på Spotiffy. Den är så bra! BRA.Kyss

Och den andra detaljen. Elitserien har börjat! WWIIIHHUUU! Nu spelar Skellefteå AIK mot Färjestad. Det är kuuuul.Skrattande Pepppepppepp. 

Jag hade tänk skriva fortsättning på Arkiv X berättelsen, men det får bli imorgon.

nu måste jag hoppa in i duschen. och peppa för Bruvellen.

kram ellen

Jag har börjat säga ordet pepp. Hmm...

Av ellen - 21 september 2009 08:15

Jag hade bestämt mig för att inte gråta. Jag skulle inte. Men försök att låta bli.

Jag älskade den boken. Försök att inte älska den. Även fast man gråter.

Av ellen - 20 september 2009 19:41

-Vad är det?

-Något form av rör.

-Ett alienrör! Kanske flög de små gröna figurerna över jorden, och tappade den gröna grejen utan att de märkte det, för att sen åka vidare till deras stad på Mars.

-Det är inte roligt, Fox. Vad är det här för något egentligen?

-Ta det lugnt Dana. Det är säkert bara en leksak. Vi åker tillbaka och ger den till labbet, så får de se vad det är.

-Vad tror du att det är?

-En leksak, sa jag ju. Kom nu. Vi åker. Jag ska bara spärra av.

-Mm. Jag kommer.

Dana gick långsamt därifrån, och funderade på vad det var hon bar på.


Idag har jag varit på Gekås för första gången i mitt liv. Mina kompisar är chockade. Men jag har överlevt, så... Men det var gigantiskt. Huge. HUGE. Jag köpte en jättesöt hood. Det är antingen en nalle eller en hund på den. Naaww. Och en grå tröja. Jag var där med söta Sally, och vi gick omkring och hade det mysigtGlad

Klockan nio ska jag titta på Charlies Angels. Jag valde mellan den och Miss Secret Agent 2, men mamma och pappa trodde att jag skulle tycka att CA skulle vara bättre. Så jag litar på dem. Jag tror att jag ska fxa mig en varm kopp te till filmen. Och myysa ner mig i soffan. Det är skönt med sovmorgnar på måndagar. Även om de är korta.

kram e

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards