never give up, it's such a wonderful life

Alla inlägg under juni 2009

Av ellen - 16 juni 2009 20:22

Idag har jag varit och lånat böcker, klippt gräset, krattat ihop gräset, läst och ätit. En bra sommarlovsdag!

Vet ni vad man ska göra om man vill bli glad? Lyssna på Grease-klipp. Jag bara säger det! Ikväll ska Simon sova nere i källaren med mig. Det ska bli kul! :)

hajdå

Av ellen - 14 juni 2009 19:39

Asså förstå. Från och med nu kommer jag börja sätta mina inlägg under fliken "Sommarinlägg". Vad beror det på? Jo så här är det. Jag har SOMMARLOV! Två dagar har gått. Och detta är ska jag utnyttja och njuta av varje sekund. Njae. Kanske inte varje sekund. Men iallafall varje timme. För nu i början tänker man: "jo men... Jag har ju 9 veckor. Jag har plenty of time to have fun." Och ja. Man har jättekul. Men de 9 veckorna går otroligt snabbt! Det kommer gå jättesnabbt, och helt plötsligt börjar jag i sjunde klass. Så här ska njutas av sommarlovet! Och det har börjat bra. Igår träffade vi Miami-borna. Lilla Leo!!! Åååh. Vad gullig han är! Världens sötaste barn. Och det säger jag inte bara för att det är min syssling. Det är faktiskt sant! Vi blev bästa kompisar för en dag. För när jag träffade honom idag var han jätterädd för mig.

 Visst håller ni med mig?        Och YEY! Om 2 månader får Leo en lillasyster!

Och på fredag är det midsommarafton. Yey!

kram!


Av ellen - 12 juni 2009 14:46

Sommarlov. Gräset är så grönt.

HAHAHA. Jag har sommarlov. 9½ veckor ska jag bara njuta. Bada. sola. Äta glass. Skratta. Ha kul med kompisar, familj, släkt. Ha på mig skjorts och linnen. Titta på blommor.

Skolavslutningen var rolig. Jag spelade bas pååvåran egengjorda låt. Vi hade en godistävling. Jag sa hejdå till lärarna. Lite sad, men skönt! Och framförallt sa jag ju hejdå till kompisarna...

 Men jag har inte riktigt tid att tänka/njuta av sommarlovet än. Snart ska vi iväg till Christoffer, och direkt efter det ska vi åka iväg. Och innan det ska jag ha packat klart, städat och om jag hinner.... Baka en lite kaka:) Humhum. Jag har inte tid att sitta här. 

Så jag lägger upp min skolavslutningsoutfit. Skriver GLAD SOMMAR!!! Och går och försöker ta tag i packningen.

vi hörs!

Av ellen - 11 juni 2009 20:16

Om 15 timmar har jag påbörjat 2009 års sommarlov. Life is good. Men innan det ska jag packa. Och städa lite. Jag har målat mina tånaglar och ska snart plocka fram mina skolavslutningskläder. Fixa mina skor. You know. A girl gotta do what a girl gotta do. Åh. Så skönt det ska bli! På morgonen är det ju skolavslutning då. Sen ska jag och Hedvig, Mamma och Pappa ut och äta lunch. Sen ska vi till Hedvigs kompis storebror som tar studenten. Och på kvällen åker vi till Ryd. Kulkul! Då är jag borta lääänge. Men vi ska upp till Farfar och kusinerna också! :) 

Chengcheng-Dubididapido. Jag är glaad! Så. Nu ska jag alltså packa. Humhum. Sommarlovspackning. Det blir nog bra.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! SOMMARLOV IMORGON!!! 

Hihihihihihi. 

sov gott!



Av ellen - 10 juni 2009 20:34

...jag försöker packa... Det är tråååkigt. Och jag packar för typ... 4-5 veckor. Jag hatar det. Skjorts är inte så svårt. Jag slänger ner alla jag har (3). Men annars är det jättesvårt! Jag får trösta mig med lite födelsedags tårta från igår och Grey´s´anatomy. Det är sista avsnittet. Så jag och mamma tror att Izzie dör. Det var ju inte mycket till tröst...  Äsch. Jag går och packar. Får det gjort. Jag är så optimistisk *host*.

Imorgon är det officiell städdag. Jag måste säga hejdå till mitt fina skåp. Snyft. Och mitt klassrum. Snyft...

Av ellen - 10 juni 2009 18:21

Idag har jag varit på stranden hela dagen. Klassens dag som sagt. Jag vann minigolfen :). Och sen spelade vi brännboll, bygde sandslott och sista timmen lekte jag med min mentors söta son! Han ville gunga, åka rutchkana, åka gungbräda, gunga lite till, åka häst, hoppa studsmatta, springa, snurra på plattor. Jag är trött. Men det var jättekul!!! Han är så gullig:)

Så nu ska jag äta. Och kolla på lite tv, hade jag tänkt mig.

ha det braaaaaaaaaaa!

 julia (friidrottskompis) tyckte att jag skulle lyssna på Bryan Adams:

Av ellen - 9 juni 2009 14:47

SISTA RIKITGA SKOLDAGEN INNAN SOMMARLOVET ÄR AVKLARAD!!! VAD SKÖNT! Imorgon är det klassens dag. Då ska vi spela minigolf:) Men det har varit en bra dag! Frågesporter, lite städning och film. Men jag lärde mig faktiskt saker på frågesporten! ;)

Och idag fyller mamma år!:) GRATTIS! 

och snart är det träning. 

Kramkram!


Av ellen - 8 juni 2009 20:29

Hejhejhej!

Idag är det måndag. Om ni inte visste det. Det har varit en bra dag! Vi hade SO-frågersport på SO-n. Sen brännboll på gympan. Och lite info på MT. Och så kollade vi på film på engelskan. Och sen har jag klippt mig! 6 cm kortare. En liten sommarklippning. Min käre syster tyckte att jag skulle klippa mig som Agyness Deyn:... men det kändes som en lite FÖR stor förändring... Fast iofs luftigt!

Och sen har jag hittat en ny bikini! Det är bra, för jag kom på att jag var kräsen... Men jag fann en jättefin blommig sak på Lindex. :D

Så nu håller jag på att baka en liten födelsedagstårta! En viss Mamma fyller år imorrn! Yey!

sleep well!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv


Skapa flashcards