never give up, it's such a wonderful life

Alla inlägg under november 2008

Av ellen - 22 november 2008 10:53

Lånade den här av MIMMI!!! Äntligen bloggar hon igen ;) 

Kram!

This or that:
Pepsi / Cola
McDonalds / Burgerking
Choklad / vanilj
Jordgubbar / blåbär
Kött / veg
Tv / film
Adidas / nike
Kinamat / mexikanskt
Kakor / paj
MTV / VH1
Blind / döv
Godis / Chips
Hund / Katt
Tv / Data
Vinter / Sommar
Vår / Höst
Pea / Msn
JC / Gina
Fjällräven / Canada Goose
The voice / NRJ

Gör den du oxå :)

Av ellen - 22 november 2008 10:12

jag glömde ju säga en sak:

Igår kom första snön!!!!

Det snöade typ 1 minut vid 8, och sen lite under dagen. Men det ligger ju inte kvar...

Och min kamera ville ta slut på batteri just då, så det blev inga bilder. Hm

jaja. Det snöade! Än finns det hopp i alla klimatproblem och sånt...

kram

Av ellen - 22 november 2008 10:04

God morgon!

Sovit gott? Det har jag, tills dom över mig började med något, så hela mitt rum skakade...

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Som vanligt höll jag på och säga... 

Jag ska nog läsa lite Kitty böcker som jag fick låna av Sally. Hon diggar dom nästan mer än mig...

KRAM

Ellen


Av ellen - 20 november 2008 19:12

Hallaohallao!

Jaja.

En dag har gååått. Jag har haft en helt oki dag. Jag var med Sally efter skolan, och vi hade superkul! Vi ät pizza, spelade kort och kollade på film. Och nu har vi ätit fiskbullar. Det var LÄNGEsedan! Men det var fortfarande gott. 

Ikväll är det inget sevärt på tv, men vi ska kanske kolla på något GG avsnitt. Vi får se. 

Jag sitter och lyssnar på P4. Det är hockey, Skellefteå AIK- Linköping. Det går väl sådär...

Jepp. Nu ska jag nog inte sitta vi datorn längre... Kanske gå och dra lite streck. Någon har tagit min linjal i skolan, så jag kan inte göra fina streck i min mattebok, så jag funderar på att göra lite hemma... Eller så får jag gå och vika ihoplite kläder. Vi får se.

KRAm

ellen<3

Av ellen - 19 november 2008 21:24

Jepp. Vikarie 5 sjättedelar idag. Kulkul...

Men eftermiddagen var bra. Lite tv, lite läxa, lite klädbort-geing, lite scrapping och så...

TACOS! Och då tänker ni kanske: Ne, inte tacos på en onsdag. Men JO! Tacos på onsdag var jättegott och passade jättebra! Har ni ätit tacos med sån där creme frech (hur stavas det? Det är sånt man inte riktigt tänker på) med smak av chilli och paprika? Det är hur gott som HEEEELST! Och köttfärs, majs, ost, tacosås och gurka (fast vi hade ingen gurka hemma idag). Namnam! 

Och så har jag kollat på Room Service. Dom gör om hos "Sportstjärnor" nu, och idag var det hos Anna Lindber. Det var jättehäftigt! För hon ville ha en tv, men gärna så att man kunde ta bort den om man inte vill se den. Så då byggde Mattias enbyrå, med en öppning iu, och så kunde man trycka på en knapp så for tv:n upp ur ingenting. Och sen när man tog ner sen, så bara fälldes ett lock ner, så man såg inte att det var en öppning där. Det var COOOLT! Nästa vecka ska jag också kolla för då är dom hemma hos Carolina Klûft. Woow!

Jaja. 

Sov GOOOOOOT!

kramkram

ellen<3

Av ellen - 18 november 2008 21:44

Hejhej!

Det har varit en ganska jobbig tisdag... Vikare 4- 5:tedelar av dagen. Och det är ju alltid jobbigt. Klasskompisar som låtsas heta något annat,prat ochprat och prat hela lektionen, vikarien vet inte vad man ska göra och allt blir bara fel, fel, fel! Blusch!

Men träningen var kul. Vi gjord mycket styrka, tresteg och litelite löpning. 

Och så har jag ju såklart kollat på Ugly Betty. Hmm. Det var ett konstigt avsnitt, men såklart måste Betty få leka detektiv hon också... Det var... ja konstigt.


Och jag har glömt och skriva en sak!  You remember rentröjan jag ville ha? Jag har den! Och jag bara lavvar den over and over again. Så skööön, och snygg och mysig. ÄLSKAR!!! Tack! Hihi. Kanske nya favoriten...


Sleep well!

Night, Ellen


(som ni kanske märker är jag lite engelskainspirerad idag. Det är bara för att jag har engelska läxa till imorgon. Och btw så tror jag att jag hade alla rätt på franskatestet idag. Quést-ce que cést?)

Av ellen - 16 november 2008 19:41

Och vi kom *trumvirvel*



2:A!!!! Vi vann över ett lag i finalen. =) Men det var faktiskt coolt, för vi var yngst, och de andra gick i 9:an och första ring.Vi vann över en himla massa nior och 16 åringar! Coolt va? Och jag slog en i första ring på klätterväggen. Ojojoj. Men jag slog i magen i en sån där... handtagsgrej, så jag fick lite ont där. Men jag har haft jättekul! Jag och Bella, Linn, Kevin och Hanpus har skrattat myycket!Och det var mycket roligare grenar nu i finalen, än när vi var där med bara klassen.

Det var en gren, som man var i 2 olika rum. Och i ett rum skulle två stycken stå, helt tysta, och så skulle 2 på andra sidan stoppa in en hand in i ett hål i väggen mot oss och känna vad som låg i lådor där. Linn började, och stoppade in en hand, där det låg en cd-skiva. Men hon hittade den inte! Så hon "Var är det? Det ligger ju inget här!" Jag och Bella som stod i det andra rummet höll och skratta ihjäl oss, så jag tog Linns hand och tryckte ner den, och då skrek hon jättehögt! Det var kul, men kanske inte så sjysst... Men Hampe som också skulle känna, tog i en låda där det låg plastgem, och han kände vad det var direkt. Det skulle jag aldrig ha gjort. Och utmaning var att man skulle stapla backar under sig. Det gjorde Bella, och hon fick upp 24 backar under sig! Och sen kom hon knappt ner, för backarna ville inte välta. Det var imponerande. Och så skulle vi ju skjuta blåsrör. Hahah! Det var så roligt när Hampus sköt. Man ska andas in genom näsan och ut igenom munnen, för att få iväg pilen. Och det gjorde han. Men när han andades ut, så gjorde han det jättelångsamt så det lixom lät: Prrrrrut. Det var skitkul!

Men tyvärr så glömde jag min kamera så jag kan inte lägga upp några skrattbilder... Dumma mig.. 


Sov gott!

ellen♥


Av ellen - 16 november 2008 12:16

Hello

jag ska bara säga att jag sitter och kollar på reprisen från Idol. Wow. Alice, Alice, Alice. I love her. Om hon inte kommer 2:a så blir jag sur! 


On ni undrar varför jag tycker att hon ska bli 2:a och inte etta, så är det för att enligt egna undrsökningar... så har det gått bättre för 2:an- nästan alltid. Så hon ska komma 2:a!


Hihi. Nu ska jag snart blåsa i blåsrör, och bygga lego. Det ska bli kul!

kramkram!

e<3<3<3

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards